20 Yaşındaki Gençten Haber Alınamıyor

Nevşehir’in Gülşehir İlçesi'nde kaybolan 20 yaşındaki Mehmet Kara'dan bir gündür haber alınamıyor. İşte, detaylar...

Nevşehir’in Gülşehir İlçesi’nde 20 yaşındaki Mehmet Kara’dan haber alınamıyor. Ailesinin büyük bir endişe içinde olduğu genç için polis ekipleri kapsamlı bir arama başlattı.

31 Temmuz Çarşamba günü sabah saatlerinde sürücü kursuna gitmek üzere evinden çıkan Mehmet Kara, Gülşehir terminaline geçerek babasının çalıştığı inşaata gitmek üzere yola çıktı. Ancak gençten bir daha haber alınamadı. En son Gülşehir terminalinde görülen Mehmet Kara’nın akıbeti hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılamıyor.

Ailesi, uzun süre telefonla kendisine ulaşamayınca durumu emniyet güçlerine bildirdi. Polis, gencin bulunması için yoğun bir arama çalışması başlattı.

Mehmet Kara’nın babası Hamza Kara, “Oğlum için büyük bir endişe taşıyoruz. Cep telefonunun kapalı olması bizi daha da korkutuyor. Gören veya bilgisi olanların 155 polis imdat hattını aramalarını ya da bana ulaşmalarını rica ediyorum.” dedi.

Hamza Kara’nın iletişim numarası: 0 543 603 32 23. Mehmet Kara’nın fotoğrafı paylaşılmış olup, görenlerin aileye ya da yetkililere haber vermeleri önemle rica olunur.

Exit mobile version