25 Ekim Cuma Nevşehir ve İlçelerinde Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta içinin son gününde Nevşehir'de beklenen sıcaklık verilerini açıkladı. Açıklanan son rapora göre 25 Ekim Cuma günü kentte beklenen hava durumu şöyle...

Nevşehir’de 25 Ekim günü açık ve serin bir hava bekleniyor. Gün içinde sıcaklığın en yüksek 12°C, en düşük ise -2°C olacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, kuzeydoğu yönünden saatte 1.35 km hızında hafif esecek ve nem oranı %69 seviyelerinde seyredecek. Bulut oranının %10 olduğu tahmin edilen günde yağış beklenmiyor.

Saatlik tahminlere göre sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir hava hâkim olacak. Saat 11.00’de 4°C civarında hissedilen sıcaklık öğleye doğru 6°C’ye yükselecek. Öğleden sonra 13.00’te sıcaklık 9°C’ye ulaşırken, 14.00’te 12°C ile günün en yüksek sıcaklık değerine ulaşması bekleniyor. Saat 17.00’ye kadar kapalı bir gökyüzü hâkim olacak. Akşam saatlerinde ise sıcaklık 9°C civarına düşecek ve gece saatlerinde 7°C’ye kadar gerileyecek.

Nevşehir ilçelerinde ise farklı hava şartları öngörülüyor. Acıgöl’de sıcaklık -2°C ile -5°C arasında değişirken, Avanos ve Gülşehir’de ise sıcaklık sıfırın altına düşecek. Hacıbektaş en soğuk ilçelerden biri olarak -6°C’yi görecek. Kozaklı’da ise hava daha ılıman seyredecek ve gün boyu sıcaklık 5°C ila 6°C arasında olacak.

Exit mobile version