7 Kilometrelik Balcın-Boğaz Yolunun Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Nevşehir İl Özel İdaresi, 2024 yılı yatırım programına dahil edilen Balcın-Boğaz yolunun asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak trafiğe açtı.

Nevşehir İl Özel İdaresi, 2024 yılı yatırım programında yer alan Balcın-Boğaz yolunun asfalt çalışmalarını tamamladı. Toplam 7 kilometrelik yol, kısa sürede trafiğe açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

İlk etapta yarma ve dolgu işlemleri yapılan yolda, temel malzeme serimi ve sıkıştırma çalışmaları gerçekleştirildi.

Yıl içinde yeniden tesviye edilen yol, İl Genel Meclisi kararıyla yatırım programına dahil edilerek asfaltlanmaya başlandı. Hava şartları kötüleşmeden önce çalışmaları hızlandıran ekipler, yoğun bir tempo ile asfaltlama işlemini başarıyla bitirdi.

“Hedefimize Ulaştık”

Nevşehir Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam, bu yılki yol çalışmalarının oldukça yoğun geçtiğini belirtti.

Çam, özellikle kırsal kesimdeki yolların güvenli ve konforlu hale getirilmesine öncelik verdiklerini ifade ederek, Balcın-Boğaz yolunu da en kısa sürede tamamladıklarını söyledi. Çam, “Ekiplerimiz sahada özveriyle çalışarak yolu belirlenen sürede asfaltladı. Tüm ekibe emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Balcın-Boğaz yolu, Nevşehir halkının kullanımına açılarak bölgedeki ulaşımı daha güvenli hale getirdi.

Exit mobile version