Ahmet Erdemli Kutlu Parti Genel Başkan Yardımcılığına Getirildi

Nevşehir’in tanınmış iş insanı Ahmet Erdemli, Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu liderliğinde kurulan Kutlu Parti’de önemli bir göreve getirildi.

Nevşehir’in tanınmış iş insanı Ahmet Erdemli, Kutlu Parti’de önemli bir göreve atandı. Genel Başkan Yusuf Halaçoğlu liderliğinde kurulan partide, Erdemli Siyasi İşler ve Parlamento’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

Mevcut siyasi partilerin politikalarını eleştirerek yeni bir siyasi oluşum başlatma kararı alan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, uzun süredir üzerinde çalıştığı Kutlu Parti’nin kuruluşunu tamamladı. Partinin genel başkanlığını üstlenen Halaçoğlu, partinin kuruluş işlemlerinin resmi olarak tamamlandığını duyurdu.

Genel Başkan Halaçoğlu, partinin Genel Merkez Divanı’nı açıklarken, Nevşehir’in sevilen iş insanlarından Ahmet Erdemli’nin Siyasi İşler ve Parlamento’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildiğini belirtti.

Bu atama ile ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Erdemli, “Genel Başkanımız Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu’nun uygun görmesiyle Siyasi İşlerden ve Parlementodan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. Bu önemli göreve beni layık gören başta Genel Başkanımız Halaçoğlu’na ve tüm parti üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Exit mobile version