AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Hacıbektaş Köylerini Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Hacıbektaş ilçesine bağlı köylerde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Hacıbektaş ilçesinin çeşitli köylerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldi. Çalışkan, ziyaretlerinde köylerin ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm odaklı görüşmeler yaptı.

İlk olarak Köşektaş köyünde  vatandaşlarla buluşan Emre Çalışkan, burada güleryüzle karşılandı. Çalışkan, hemşehrileriyle özlem giderdiği bu buluşmanın ardından, kendisini misafir eden tüm köy sakinlerine teşekkür etti.

Kızılağıl köyüne de ziyaret gerçekleştiren Çalışkan, burada Hacıbektaş İlçe Başkanı Dursun Çalışkan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte köy konağında muhtar Ali Yıldız ve köy halkı ile bir araya geldi.

Yapılan toplantıda, köyün ihtiyaçları ve gündemdeki konular hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirildi. Çalışkan, misafirperverlikleri için köy sakinlerine teşekkürlerini iletti.

Avuç köyüne yaptığı ziyarette ise Çalışkan, yine Hacıbektaş İlçe Başkanı Dursun Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte köy muhtarı Ramazan Biçici ve köy halkıyla buluştu.

Köyün eksiklerini tek tek görüşerek çalışma planlarını belirlediklerini ifade eden Çalışkan, “Tüm köylerimizi tek tek gezip ayak basmadık köy bırakmayacağım.” dedi.

Exit mobile version