Altın Fiyatlarında Son Durum Ne? Nevşehir Altın Fiyatları

Altın ve para piyasalarının yakından takip edilen uzmanı İslam Memiş, son değerlendirmeleriyle yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Memiş, özellikle Temmuz ayının ilk haftasında önemli alım fırsatlarının kaçırılmaması gerektiğini vurguladı.

Altın ve para piyasalarının tanınan yorumcularından İslam Memiş, dikkat çekici öngörülerini paylaştı. Yatırımcıların yakından takip ettiği Memiş, piyasalarda büyük bir dalgalanma yaşanacağını öne sürdü. İşte ekonomi uzmanının dikkat çeken açıklamaları…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara altının güvenli bir liman olduğunu hatırlatarak önemli uyarılarda bulundu. Özellikle temmuz ayının ilk haftasına işaret eden Memiş, “Alım fırsatını kaçırmayın” dedi.

Son dönemde Borsa İstanbul’da yaşanan düşüşleri değerlendiren Memiş, borsanın 10.319 puanda seyrettiğini ve yüzde 3’lük bir satış baskısı olduğunu belirtti. Satışların ardındaki temel sebebin ise Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yeni vergi düzenlemelerine ilişkin açıklamaları olduğunu ifade etti. Memiş, “Bu açıklamalar Kur Korumalı Mevduat ve borsadaki kazançları olumsuz etkiledi. Küçük yatırımcılara 10 bin seviyesinin üzerinde dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.” dedi.

Ayrıca satışların sürmesi için 10.400 puan altı kapanışların gerekliliğini vurguladı ve Suriye’deki gelişmelerin de endişe verici olduğunu dile getirdi.

Döviz piyasalarındaki durumu değerlendiren Memiş, dolar kurundaki dalgalanmalara dikkat çekti. Doların geçtiğimiz hafta 32.92 seviyesine kadar yükseldiğini, ancak bu hafta 32.67’ye gerilediğini belirtti. Dolar endeksindeki düşüşün etkili olduğunu ve Euro/dolar paritesinin 1.0755 seviyesinde seyrettiğini ekledi.

Altın Piyasalarında Güncel Durum

Altın piyasasındaki güncel durumu da paylaşan Memiş, yatırımcıları bilgilendirdi. İşte altın fiyatları:

Nevşehir’de Altın Fiyatları

Nevşehir’deki altın fiyatları ise şu şekilde:

 

Exit mobile version