Aniden Duran Minibüse Arkadan Gelen Araç Çarptı, İki Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Ürgüp Karayolu'nda, köpeğe çarpmamak için aniden durmak zorunda kalan bir minibüse düğün konvoyundaki bir araç arkadan çarptı. Kazada iki kişi yaralanırken, bir köpek de yaralı olarak veterinere götürüldü.

Kaza, Ürgüp istikametinden Nevşehir’e doğru seyir halinde olan Harun A.’nın kullandığı 50 ABK 700 plakalı Volkswagen minibüsün, yola aniden çıkan bir köpeğe çarpmamak için durmasıyla meydana geldi. Harun A.’nın minibüsünün arkasında seyreden ve düğün konvoyunda olduğu öğrenilen Ali Haydar K. yönetimindeki 50 ACB 303 plakalı Fiat marka hafif ticari araç, minibüse arkadan çarptı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan iki kişi, kazada yaralanarak Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada, yola çıkan köpeğe başka bir araç çarptı. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bu araç tarafından çarpılan köpek, çeşitli yerlerinden yaralandı ve ayakları kırıldı. Yoldan geçenler tarafından sakinleştirilen köpek, veteriner kliniğine götürüldü.

Exit mobile version