Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti

Niğde'nin Yıldıztepe beldesinde meydana gelen arazi anlaşmazlığı kanlı bir kavgaya dönüştü. Amca ve yeğen arasında arazi kavgası aile trajedisine dönüştü.

Niğde’nin Yıldıztepe beldesinde meydana gelen arazi anlaşmazlığı kanlı bir kavgaya dönüştü. Amca Nevzat T., tartıştığı yeğeni Gökhan T. ve ailesine tabanca ile saldırdıktan sonra intihar etti. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Yıldıztepe beldesinde yaşandı. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma, Nevzat T. ile yeğeni Gökhan T. arasında kısa sürede şiddetlendi. Tartışmanın kontrolden çıkması üzerine Nevzat T., yanında bulunan tabanca ile yeğeni Gökhan T., Gökhan T.’nin eşi Semiha T., çocukları Gizem Nazife T. (17), Berat T. ve Nurgül T.’ye ateş açtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, Nevzat T.’nin olay yerinde intihar ettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Semiha T. ve Gizem Nazife T. ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların hastanedeki tedavileri sürüyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version