Asfalt Çalışmasında Feci Kaza: 61 Yaşındaki İşçi Hayatını Kaybetti

Aksaray-Nevşehir karayolunda asfalt serme çalışmaları sırasında meydana gelen iş kazasında 61 yaşındaki Faruk Özer hayatını kaybetti.

Aksaray-Nevşehir karayolunun Alayhan mevkiinde asfalt döküm çalışmaları sırasında, 61 yaşındaki işçi Faruk Özer, bir greyderin altında kalarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, greyder operatörü Sait S. iş makinesini geri manevra yaptırırken Faruk Özer’i fark edemedi ve kaza meydana geldi.

İhbar üzerine bölgeye hızla sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis personelinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede, işçinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay sonrası greyder sürücüsü Sait S., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. İş kazasında hayatını kaybeden Faruk Özer’in cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tepeköy nüfusuna kayıtlı olan, evli ve dört çocuk babası Faruk Özer’in taşeron bir firmada çalıştığı öğrenildi. Tepeköy Derneği tarafından yayınlanan taziye mesajında, “Elim bir iş kazası sonucu vefat eden Faruk Özer’e Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Defin bilgisi daha sonra paylaşılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Exit mobile version