Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ Gülşehir’ini Ziyaret Etti

Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, yerli üretim Proton Elic LB 2S termal arama cihazını Gülşehir Belediyesi'ne hediye ederek Belediye Başkanı Erkan Çiftci'yi ziyaret etti.

Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci’yi makamında ziyaret etti. Türk savunma sanayisinde son yıllarda adını sıkça duyuran ve sektörün önde gelen isimlerinden biri olan Başbuğ, ziyarette yerli üretim olan Proton Elic LB 2S termal arama cihazını belediyeye hediye etti.

Tamamen yerli imkanlarla üretilen bu cihaz, arama kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra, endüstriyel alanlar, kablo ve boru tespiti gibi çeşitli uygulamalarda kullanılabiliyor. Zemin farklılıklarını da tespit edebilme özelliğine sahip olan Proton Elic LB 2S, Gülşehir Belediyesi’nin arama kurtarma ekiplerinin hizmetine sunuldu.

Başkan Erkan Çiftci, bu anlamlı hediye ve destek için Başbuğ’a teşekkür ederken, Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi’nin Türkiye’nin gururu olduğunu vurguladı. Gülşehir Belediyesi ve hemşehriler adına yapılan bu katkıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftci, Başbuğ’a çalışmalarında başarılar diledi.

Exit mobile version