Atatürk Havalimanı’ndaki Hastanenin Tavanı Çöktü

Bakırköy'deki Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin yeni doğan yoğun bakım ünitesinde büyük bir kaza yaşandı. Asma tavanın çökmesi sonucu ünitedeki 8 bebek, itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Bakırköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi’nde, yeni doğan yoğun bakım ünitesinin tavanı çöktü. Tavanın çökmesine, sıcak su tesisatında meydana gelen bir sızıntı neden oldu. Olay sırasında ünitede tedavi görmekte olan 8 bebek, hemen tahliye edilerek güvenli bir yere götürüldü.

İstanbul’da bir hastanede yaşanan bu korku dolu anlarda, itfaiye ekipleri bebekleri kurtarmak için seferber oldu. Yeni doğan yoğun bakım ünitesinde bulunan 8 bebek, olay yerine hızla gelen itfaiye tarafından tahliye edildi.

Mart 2020’de Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından, İstanbul’a iki büyük hastane yapılması kararlaştırılmıştı. Bu hastanelerden biri olan Yeşilköy Acil Durum Hastanesi’nin inşaatına 9 Nisan 2020’de başlandı ve 52 gün sonra, 31 Mayıs 2020’de tamamlanarak hizmete açıldı.

Hastane, COVID-19 nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Murat Dilmener’in adını taşıyor.

Exit mobile version