Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş’tan Teşekkür Mesajı

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, seçilmesinin ardından hemşehrilerinden gördüğü yoğun ilgi ve desteğe yönelik bir teşekkür mesajı yayımladı.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, seçimin ardından kendisine gösterilen yoğun ilgi ve destekten dolayı hemşehrilerine teşekkürlerini iletti. Göreve gelmesinden bu yana Sarıtaş, vatandaşlardan aldığı mesajlar ve ziyaretlerle büyük bir ilgi gördüğünü belirtti.

Sarıtaş, yaptığı açıklamada, “Değerli Hemşehrilerim, desteklerinizle layık görüldüğümüz bu kıymetli görev için seçimlerden bu yana her yerden mesajlar atarak, ziyaret ederek göstermiş olduğunuz yoğun ilgi, teveccüh ve tebrikleriniz için tüm kalbimle teşekkür ederim.” dedi. Ancak yoğun iş temposu nedeniyle tüm bu mesajlara ve ziyaretlere tek tek yanıt veremediğini de ekledi.

Başkan Sarıtaş, Avanos’a hizmet etmek için büyük bir azimle çalıştığını ve bu süreçte kendisine verilen destek ve sevginin farkında olduğunu ifade etti. “Bu süreçte verdiğiniz desteği, gösterdiğiniz sevgiyi bildiğimden ve bunları sonsuz gururla, mutlulukla karşıladığımdan emin olun.” diyerek duygularını dile getirdi.

Ayrıca, iş yoğunluğu nedeniyle bireysel randevu ve ziyaretlerin artık çarşamba günleri 11:00 ile 17:00 saatleri arasında kabul edileceğini duyurdu. Başkan Sarıtaş, hemşehrilerinden bu durumu anlayışla karşılamalarını isteyerek, “Desteğiniz, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ediyor; saygı ve sevgilerimi iletiyorum.” dedi.

Exit mobile version