Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş Devlet Malzeme Ofisi’ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Sarıtaş, Belediye Meclis Üyesi Av. Vedat Elma ve MHP Avanos İlçe Başkanı Alparslan Atasoy ile birlikte Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan’ı ziyaret etti.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Belediye Meclis Üyesi Av. Vedat Elma ve Milliyetçi Hareket Partisi Avanos İlçe Başkanı Alparslan Atasoy ile birlikte Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, belediyenin envanterinde eksik bulunan araçların temini konusunda önemli istişareler gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, belediyenin hizmet kalitesini artırmak adına ihtiyaç duyulan araçların temini için Devlet Malzeme Ofisi ile yapılacak iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Genel Müdür Şinasi Candan, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, belediyelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Samimi bir ortamda geçen görüşmenin ardından, Belediye Başkanı Sarıtaş ve beraberindekiler, Candan’a nazik kabulleri için teşekkürlerini ilettiler.

Exit mobile version