Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş, MEDAŞ Yetkililerini Ağırladı

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, MEDAŞ yetkililerini makamında kabul ederek, elektrik altyapı projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu ve teşekkürlerini iletti.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) Kurumsal İlişkiler Müdürü Emin Gökhan İrez ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Ziyaret sırasında Nevşehir MEDAŞ İşletme Sorumlusu Nuri İbiş, Ürgüp MEDAŞ İşletme Sorumlusu Türker Soylu ve Avanos MEDAŞ İşletme Sorumlusu Namık Bıkın da hazır bulundu.

Ziyarette, Başkan Sarıtaş, Köybağı Mevkii’nde yapımına başlanan elektrik ve aydınlatma direkleri ile Bahçelievler Mahallesi’nden geçen orta gerilim beton direklerinin kaldırılması projeleri için MEDAŞ yetkililerine Avanos halkı adına teşekkür etti. Ayrıca sıcak asfalt çalışmaları yapılan caddelerde elektrik hatlarının yer altına alınması ve eski Avanos evlerinin bulunduğu sokaklardaki aydınlatma lambalarının yenilenmesi konularında yetkililerden bilgi aldı.

MEDAŞ yetkililerine, nazik ziyaretleri ve Avanos için gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden Başkan Sarıtaş, iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Exit mobile version