Avanos’ta Halk Otobüsü Güzergahında Değişiklik

Avanos Belediyesi, Zelve Caddesi ve çevresinde gerçekleştirilecek asfalt çalışmaları nedeniyle özel halk otobüsü güzergahında değişiklikler yaptığını duyurdu.

Avanos Belediyesi; Zelve Caddesi, Kapadokya Caddesi ve Taş Köprü kavşağında yapılacak sıcak asfalt çalışmaları nedeniyle Avanos-Nevşehir arası özel halk otobüsü güzergahında değişiklikler yapıldığını duyurdu. Yeni güzergah, 22 Eylül 2024 Pazar günü itibarıyla uygulanmaya başlanacak.

Yolculuk yapmak isteyen vatandaşlar için kısa güzergah şu durakları kapsayacak: Ulaş Kafe, Sigorta Evleri, Karaseki Kavşağı, Şok market (çevre yolu durağı), 639. sokak (Özal Camii önü), Mehmet Akif Ersoy Caddesi (Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu önü), Saruhan Caddesi, A101 Durağı, Güray Müze Önü ve Gülşehir Kavşağı.

Uzun güzergah ise ek olarak Otobüs Terminali, NEVÜ Meslek Yüksekokulu ve Shell Kavşağı ile Çavuşin duraklarını içerecek.

Bu değişikliklerin, yol çalışmaları süresince vatandaşların ulaşımını aksatmadan sürdürebilmesi amacıyla alındığı bildirildi. Avanos Belediyesi, çalışmaların tamamlanmasının ardından eski güzergahın yeniden devreye gireceğini açıkladı.

Exit mobile version