Avanos’ta Yeni Hükümet Binası Temel Atma Töreni Düzenlendi

Nevşehir’in Avanos ilçesinde, Avanos Hükümet Konağı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü için temel atma töreni gerçekleştirildi.

Avanos Hükümet Konağı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü için temel atma töreni düzenlendi. Törene, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Nevşehir Valisi Ali Fidan, MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün, Avanos Kaymakamı Osman Bilici, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş ile il ve ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Vali Fidan, “Türkiye yüzyılı çerçevesinde, vatandaşlarımızın verimli hizmet alabilmeleri için yaklaşık 5500 m² alanda hizmet verecek yerleşke ile vatandaşlarımız daha iyi koşullarda daha kaliteli hizmete kavuşacaktır.” dedi.

Avanos’un uzun zamandır beklediği yeni hükümet konağı, birçok kamu kurumunu tek çatı altında toplayarak hizmette büyük kolaylık sağlayacak.

Temel atma töreninin ardından, binanın mümkün olan en kısa zamanda faaliyete geçmesi bekleniyor. Tüm kurumlara ve halkımıza hayırlı olmasını dileyen yetkililer, projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Exit mobile version