Bakan Bak’tan Gençlere Seyahat Çağrısı: Seyahatsever Projesi Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençler için büyük fırsatlar sunan Seyahatsever projesi kapsamında başvuruların başladığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençlere GSB Yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projesi için başvuruların başladığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençler arasında büyük ilgi gören Seyahatsever projesinin başvurularının başladığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Bak, “Seyahatsever ile Hazırlıklar Başlasın, Rota Oluşturulsun!” başlığıyla yaptığı paylaşımda, “Gençlerimiz GSB Yurtları’nda 5 gün ücretsiz konaklayacak, ülkemizin eşsiz güzelliklerini keşfederek unutulmaz bir yaz geçirecek.” ifadelerine yer verdi.

Proje 8 Temmuz’da Başlıyor

Seyahatsever projesi, 8 Temmuz’dan 25 Ağustos’a kadar devam edecek. Deprem bölgesi hariç tüm illerde, gençlerin konaklaması için 1 kız ve 1 erkek yurdu yaz döneminde hizmete açılacak. Bu proje ile gençler, Türkiye’nin dört bir yanındaki tarihi ve doğal güzellikleri keşfetme fırsatı bulacak.

Exit mobile version