Bakan Yardımcısı Gizligider’den Avanos’a Ziyaret

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Avanos ilçesini ziyaret ederek Kızılırmak nehri taşkın kontrol projesi kapsamında incelemelerde bulundu.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Avanos ilçesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Avanos Kaymakamı Osman Bilici, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün, DSİ 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, MHP ve Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri, MHP ve Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri ve Avanos MHP Kadın Kolları üyeleri de hazır bulundu.

Heyet, Kızılırmak nehri taşkın kontrol projesi kapsamında Kızılırmak kenarında incelemelerde bulundu. Proje, nehir taşkınlarının önlenmesi ve bölgedeki tarım arazilerinin korunması açısından büyük önem taşıyor.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, ilçeye gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı Bakan Yardımcısı Gizligider ve milletvekillerine teşekkürlerini iletti. Sarıtaş, ayrıca DSİ 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin’e de teşekkür ederek, projenin ilçeye sağlayacağı katkılara dikkat çekti.

Exit mobile version