Balcın-Boğaz Yolu Asfaltlanıyor: Çalışmalar Başladı

Nevşehir İl Özel İdaresi, 2024 yılı yatırım programı kapsamında Balcın-Boğaz yolunun asfaltlama çalışmalarına başladı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından 7 kilometrelik yolda çalışmalar sürüyor.

Nevşehir İl Özel İdaresi, 2024 yılı yatırım programına alınan Balcın-Boğaz yolunun asfaltlama çalışmalarına başladı. 7 kilometrelik yolun asfaltlanması için ilk aşama olan sathi kaplama işlemlerine hafta sonunda start verildi.

İl Özel İdaresi ekipleri, yolun daha dayanıklı olması için geçen yıl yapılan yarma ve dolgu çalışmalarının ardından bu yıl temel malzeme serimini tamamlamıştı. Tesviye çalışmalarının ardından 2024 yatırım programına dahil edilen yolda, astar uygulaması gerçekleştirildi ve hava koşulları uygun olduğu takdirde cuma günü itibarıyla trafiğe açılması planlanıyor.

Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam, İl Özel İdaresi’nin özellikle köy yollarının iyileştirilmesi konusunda yoğun bir mesai harcadığını belirtti.

Balcın-Boğaz yolunun asfaltlanmasının bir süredir gündemde olduğunu söyleyen Çam, “Bu yılın yatırım programına dahil ederek yolumuzu asfaltlamaya karar verdik. Ekiplerimiz sahada tam kadro çalışıyor ve yolu en kısa sürede tamamlayacaklar.” dedi.

Vatandaşların her türlü yol ve altyapı sorununa çözüm üretmek için çalışmaların devam edeceğini de sözlerine ekleyen Çam, İl Özel İdaresi olarak hizmetleri hız kesmeden sürdüreceklerini vurguladı.

Exit mobile version