Başkan Arı, Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, kent genelinde yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek projelerin son durumuna ilişkin bilgi aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, kent genelindeki altyapı ve üstyapı projelerini yerinde incelemek üzere sahadaydı. Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Su ve Kanalizasyon ile Muhtarlık İşleri Müdürlüklerinin ekipleri tarafından 350 Evler Mahallesi, Kahveci Dağı ve Çavuşoğlu Oto Galericiler Sitesi’nde yürütülen çalışmaları ziyaret eden Başkan Arı, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İncelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Hasan İler ve Veli Kırşehirli de Başkan Arı’ya eşlik etti. Belediye ekiplerine kolaylıklar dileyen Arı, kentin dört bir yanında süren yoğun çalışma temposunun önemine vurgu yaptı.

Başkan Arı, Nevşehir halkına verdikleri hizmet sözünü yineleyerek, “Hemşehrilerimizin yüzünde her zaman bir tebessüm görmek istiyoruz. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrin dört bir yanında projelerimiz devam ediyor. Sadece gözle görülen çalışmalar değil, altyapısını hazırladığımız projeler de var. Bu projeler yakında birer birer hayata geçecek ve vatandaşlarımız çok farklı alanlarda belediyelerinin çalıştığını görecek.” dedi.

Exit mobile version