Başkan Arı Esnaflarla Kahvaltıda Buluştu

Başkan Arı, haftaya esnafla bir araya gelerek başladı, kahvaltı etkinliğinde esnafın taleplerini dinledi ve Görgünler Pasajı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Arı, yeni haftaya şehirdeki esnaflarla bir araya gelerek başladı. Belediye Caddesi’nde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde, esnaf temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Arı, onların görüş ve taleplerini dinledi. Programa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş da katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen buluşmada, Arı esnafa belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verirken, esnafın sorunlarına ve önerilerine de kulak verdi. Arı, bu tür etkinliklerin esnafın karşılaştığı sorunları yerinde tespit etme fırsatı sunduğunu belirterek, “Esnafımız, şehrimizin ekonomik yapısının temel taşlarından biridir. Onların ihtiyaçlarına çözüm bulmak önceliklerimiz arasında yer alıyor.” şeklinde konuştu.

Kahvaltı programının ardından Arı, Nevşehir’in tarihi pasajlarından biri olan Görgünler Pasajı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Pasajda yer alan işyerlerini ziyaret eden Başkan Arı, esnafa hayırlı işler dilerken, pasajın üzerinin kapatılması konusundaki görüşleri de esnafla paylaştı ve bu konuda istişarelerde bulundu.

Exit mobile version