Başkan Arı, Kahveci Dağı’ndaki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu mesaisine Kahveci Dağı’nda yürütülen belediye çalışmalarını inceleyerek başladı ve ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekiplerince Kahveci Dağı’nda yürütülen çalışmaları incelemek üzere bölgede ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta Fransa’nın Strazburg kentinde düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi (YBYK) 47. Genel Kurul Toplantısı’na katılan ve Türkiye’yi ulusal heyet ile temsil eden Başkan Arı, yurda dönüşünün ardından hafta sonu mesaisine hızlı başladı. İlk olarak Muhtar Günü dolayısıyla düzenlenen programa katılan Arı, daha sonra başkan yardımcıları Hasan İler ve Veli Kırşehirli ile birlikte Kahveci Dağı’na geçti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Kahveci Dağı’nda yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Arı, ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Hafta sonu mesaisini sürdüren Arı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline çalışmalarında başarılar diledikten sonra diğer incelemelerine devam etti.

Exit mobile version