Başkan Arı Lale Haber TV’ye Konuştu

Başkanı Rasim Arı, Lale Haber TV’de yaptığı açıklamada, şehirdeki vefa borcunu ödemek için büyük bir özveriyle çalışacağını ve vatandaşların güvenini boşa çıkarmayacağını ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, şehirdeki vefa borcunu ödemek için büyük bir gayret ve özveriyle çalışacağını belirtti. Lale Haber TV’de yayınlanan Nevşehir Konuşuyor programında Gazeteci Coşkun Sağlamdin’in sorularını yanıtlayan Arı, şehirdeki altyapı, üstyapı, kültür, gençlik, eğitim ve turizm projeleri hakkında bilgi verdi.

Arı, Nevşehirli vatandaşların kendisine gösterdiği vefa karşısında kendisinin de aynı şekilde karşılık vereceğini ifade etti. Seçimlerde destek verenlerin beklentilerini boşa çıkarmamak için elinden geleni yapacağını vurgulayan Başkan Arı, verdiği sözlerin tamamını yerine getireceğini söyledi. Ayrıca şehrin menfaatleri için her türlü mücadeleyi sürdüreceğini ve bu süreçte karşılaşacağı zorluklara katlanacağını belirtti.

Başkan Arı, şehirdeki emanetlere ihanet etmeyeceğini, vatandaşların güven ve sevgisini koruyacağını ve Nevşehir’in hak ettiği yere ulaşması için mücadele edeceğini de sözlerine ekledi.

Exit mobile version