Başkan Arı Mahalle Ziyaretlerinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cevher Dudayev, Bekdik ve Bahçelievler mahallelerinde gerçekleştirilen ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşarak altyapı ve üstyapı sorunlarını yerinde inceledi ve halkın taleplerini dinledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; Cevher Dudayev, Bekdik ve Bahçelievler mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek yerinde tespitlerde bulundu. Altyapı ve üstyapı sorunlarını gözlemlemek ve halkın taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Başkan Arı’ya başkan yardımcıları eşlik etti.

Başkan Arı, mahallelerde halkın sıcak ilgisiyle karşılanırken çocuklara oyuncak hediye ederek onların da ilgisini çekti. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Arı, yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

Ziyaretler sırasında, mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Arı, sorunların çözümü için gerekli adımları atma konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Exit mobile version