Başkan Arı Thermohis Fabrikasını Ziyaret Etti

Başkan Arı, Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Thermohis fabrikasını ziyaret ederek üretim süreci hakkında bilgi aldı ve çalışanlarla bir araya geldi.

Başkan Arı, Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren yerli paslanmaz çelik termos üreticisi Thermohis Fabrikasını ziyaret etti. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, ziyareti sırasında üretim süreci hakkında detaylı bilgi aldı ve işçilerle bir araya geldi.

Başkan Arı, başkan yardımcıları İbrahim Yüzer, Hasan İler ve Veli Kırşehirli ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, fabrikanın üretim bandındaki ürünleri ve imalat aşamalarını inceledi. Fabrika yöneticileri, üretim faaliyetlerine ilişkin Arı’ya bilgi verdi.

Ziyaretin ardından fabrika yemekhanesinde işçilerle öğle yemeği yiyen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, işçilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Arı, “Kentimiz ve ülkemiz için gösterdiğiniz çaba ve emek için sizlere minnettarız. Biz de sizler için çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Tüm çalışan kardeşlerime sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. diye konuştu.

Exit mobile version