Başkan Arı’dan 20 Temmuz Mahallesi’ne Ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı Arı, Nevşehir’in çeşitli mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ederek 20 Temmuz Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, şehir genelinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak, Ankara’daki yoğun gününün ardından 20 Temmuz Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Arı, burada Yunus Emre Caddesi üzerinde mahalle sakinleriyle buluştu. Başkan Arı, vatandaşlara karpuz ikramında bulunarak, çocuklarla günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Mahalle halkına gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür eden Başkan Arı, “Bizim için hiçbir makam ya da imkan, sizlerden uzaklaşmamıza neden olamaz. Bu sözümüz, sadece bir taahhüt değil, aynı zamanda şehir ve siz değerli vatandaşlarımıza olan derin bağlılığımızın bir ifadesidir. Bugün burada sizinle olmak, bize büyük bir huzur ve mutluluk veriyor. Makamlar geçici olabilir; ancak, kalbimizdeki yeriniz ve sizinle olan bağımız her şeyin önündedir. Bu yüzden, her gün yaşam kalitenizi artırmak, sorunlarınıza çözüm bulmak ve şehirde daha iyi bir yaşam standardı sağlamak için durmaksızın çalışıyoruz.” dedi.

Exit mobile version