Başkan Arı’dan Çalışma Alanlarına Akşam Ziyareti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye ekiplerinin çalışmalarını denetlemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için akşam saatlerinde saha ziyaretlerinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, görevde olduğu günden bu yana sürdürdüğü yoğun çalışma temposunu gece saatlerinde de devam ettiriyor. Başkan Arı, gün içindeki programlarının ardından akşamları kentin çeşitli bölgelerinde incelemeler yaparak vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geliyor.

Son olarak dün gece Kayaşehir, Atatürk Bulvarı ve Lale Caddesi’nde belediye ekiplerinin çalışmalarını denetleyen Arı; yapılan temizlik, yaya çizgisi yenileme, bakım ve onarım işlemleri hakkında detaylı bilgi aldı.

Bu incelemeler sırasında Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yakından gözlemleyen Arı, görevli personelle de sohbet ederek onların sorunlarını dinledi ve kolaylıklar diledi.

Atatürk Bulvarı’nda Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait süpürge aracını bir süreliğine kullanan Başkan Arı, burada da esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinleyen ve belediye çalışmaları hakkında soruları yanıtlayan Arı, çocuklarla da yakından ilgilenerek birlikte fotoğraf çektirdi ve onlara hediyeler dağıttı.

Exit mobile version