Başkan Arı’dan Çocuk ve Gençlere Tablet ve Bisiklet Müjdesi

EURO 2024'te son 16 maçında Avusturya ile karşılaşacak olan, A Milli Futbol Takımımız için Nevşehir'de dev ekran kurulacak. Bu etkinlikte çocuk ve gençlere ise çeşitli hediyeler verilecek.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, A Milli Futbol Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya ile oynayacağı maçı izlemek için dev ekran kurulacağını ve çocuklar ile gençlere çeşitli hediyeler verileceğini açıkladı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, yaptığı açıklamada, Nevşehir Belediyesi olarak UEFA EURO 2024 Futbol Şampiyonası’nda Türkiye – Avusturya maçını izlemek için Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine dev ekran kuracaklarını belirtti. 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de başlayacak olan müsabakayı izlemek için gelecek olan tüm vatandaşlara Türk bayrağı hediye edileceğini ve çeşitli ikramlarda bulunulacağını kaydeden Arı, Avusturya karşısında çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek olan ay yıldızlı takımımıza destek vermek amacıyla tüm Nevşehirlileri Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine davet etti.

Arı, açıklamasında A Milli Takımının yeniden tarih yazacağına olan inancını dile getirirken, maç alanına gelen çocuk ve gençlere numaralı biletler dağıtılacağını ve bu biletler arasında yapılacak çekilişle 3 çocuğa tablet, bir kişiye ise bisiklet hediye edileceğini duyurdu.

Exit mobile version