Başkan Bul, Ürgüp Belediyesi Personeli ile İstişare Toplantısı Düzenledi

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, belediye personelleriyle Ürgüp’ün Kapadokya turizminde sahip olduğu dinamik gücü vurgulayan bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, belediyenin hizmet birimlerinde görev yapan personel ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, belediye çalışanlarına hitap eden Başkan Bul, Ürgüp Belediyesinin temsiliyetinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Bul, konuşmasında Ürgüp’ün Kapadokya turizminde sahip olduğu dinamik gücün farkında olduklarını belirterek, belediye personelinden daha özenli ve verimli çalışmalarını istedi. Türkiye ve dünya ölçeğindeki turizm sektöründe marka değeri yüksek bir bölgede hizmet üretmenin önemine değinen Bul, bu süreçte personelin değerli bir rol oynadığını ifade etti.

Toplantıda yaptığı konuşmada, “Ürgüp Belediyesi çalışanları olarak tek kriterimiz var: Çalışmak. Her birimiz ‘Ürgüp Belediyesiyiz’ bilinciyle hareket edeceğiz.” diyen Başkan Bul, personelin bu bilinçle hizmet üretmesinin gerekliliğini vurguladı.

Exit mobile version