Başkan Güneş, Hacı Bekir Güven Kuran Eğitim Merkezi’ni Ziyaret Etti

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Hacı Bekir Güven Kuran Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek burada eğitim gören çocuklarla bir araya geldi ve onlara hediyeler verdi.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Karapınar beldesinde faaliyet gösteren Hacı Bekir Güven Kuran Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, burada eğitim gören çocuklarla ilgilenen Güneş, çocuklara hediyeler vererek onlarla birlikte ders işledi.

Eğitim ve öğretime verdiği destekle tanınan Başkan Güneş, Hacı Bekir Güven Kuran Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek eğitimler hakkında bilgi aldı. Ziyaretinde, çocukların manevi gelişimine katkı sağlamanın önemine vurgu yaptı. Güneş, “Karapınar’da eğitim ve öğretim veren tüm kurumlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bu merkezler, çocuklarımızın geleceğine yön veriyor ve onların neşeleri de bizlere mutluluk veriyor. ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında çocuklarla etkileşimde bulunan Güneş, hediye edilen oyuncaklarla onların yüzlerini güldürdü. Hacı Bekir Güven Kuran Eğitim Merkezi’nde 4 ila 6 yaş aralığında 14 çocuk eğitim alırken, kurs hocası ve yardımcı anneler miniklerin gelişiminde önemli bir rol oynuyor. Güneş, bu tür eğitim merkezlerinin sayısının artmasının en büyük hedeflerinden biri olduğunu belirtti.

Exit mobile version