Başkan Güneş’ten Aygün’e Tebrik Ziyareti

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’na atanan Muhammed Feyzi Aygün’ü ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’na atanan Muhammed Feyzi Aygün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Nevşehir İl Başkanı olarak görevlendirilen Aygün’e tebrik ziyaretleri sürüyor.

Yasin Güneş, AK Partili diğer belediye başkanlarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Aygün’e yeni görevi için başarı dileklerinde bulundu. Başkan Güneş yaptığı konuşmada, “Yeni görevinizde üstün başarılar diliyorum. Artık yıllarca bir neferi olduğunuz partimizin il başkanı oldunuz. Bundan önce yaptığınız değerli çalışmalar bundan sonra da aynı şekilde devam edecek, sizinle çalışmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim.” ifadelerini kullandı.

Muhammed Feyzi Aygün ise Güneş’e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, “İl başkanı olarak uyum içinde, birlikte verimli bir çalışma yürüteceğimize eminim.” dedi.

Exit mobile version