Başkan Rasim Arı, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Yol Çalışmalarını İnceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde yol yapım çalışmalarını inceleyerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Arı, eşi Melek Arı ile birlikte ziyaret ettiği Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Arı, mahalledeki yol ve yaya kaldırımı sorunlarının uzun süredir gündemde olduğunu belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yollar ve kaldırımlar konusunda ciddi sıkıntılar yaşanıyordu. Mahalle muhtarımız ve vatandaşlarımız bu konudaki taleplerini bize ilettiler. Fen İşleri Müdürlüğümüz aracılığıyla bu taleplerini yerine getirdik. Şehrimizde bizim elimizin değmediği hiçbir nokta kalmayacak. Belediyemizin varlığından habersiz bir yer olmayacak. Şehrimizi ihya ve imar etme gayreti içerisindeyiz ve ekiplerimiz bu noktada çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Başkan Arı, Nevşehir Belediyesi olarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve konforlu bir şehir ortamı sağlamak için çalıştıklarını vurguladı. “Bu bizim görevimiz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve daha iyi bir yaşam sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

Exit mobile version