Başkan Rasim Arı, Nevşehir Lale Sanayi Sitesi’nde Mobilya Esnafıyla Buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Lale Sanayi Sitesi’nde mobilya esnafıyla bir araya gelerek talepleri dinledi ve belediye projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Lale Sanayi Sitesi’nde mobilya sektöründe faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi. Sanayi sitesinin 14. Blok’unda bulunan mobilyacıları ziyaret eden Başkan Arı, esnafların taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

Ziyaret sırasında, Nevşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çeşitli projeler hakkında esnafa bilgi veren Arı, sanayi esnafının kentin ticaretine önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Arı, “Sizler, hem yerel istihdam sağlıyor hem de şehrimizin ticari hayatına canlılık kazandırıyorsunuz. Belediye olarak, sanayideki küçük esnafın karşılaştığı sorunlara çözüm üretmek her zaman önceliğimizdir.” dedi. Düzenli olarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini vurgulayan Arı, bu tür buluşmaların belediye ile esnaf arasında etkili bir iletişim sağladığını sözlerine ekledi.

Başkan Arı’ya ziyaretinde İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan İler ve Veli Kırşehirli ile bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Exit mobile version