Başkan Rasim Arı, Şehrin Kalkınması İçin Kararlı Adımlar Atacaklarını Açıkladı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, şehrin kalkınması için tüm enerjileriyle çalışacaklarını belirterek, "Bu kenti ayağa kaldıracak projelerle yola devam edeceğiz." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu geç saatlerde belediyeye bağlı çeşitli müdürlüklerin çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. Atatürk Bulvarı, Milli İrade Caddesi ve Diriliş Bulvarı’nda yürütülen faaliyetleri yerinde izleyen Arı, sahada çalışan ekiplere destek verdi.

Hükümet Konağı önünde gerçekleşen yaya çizgisi yenileme çalışmalarını gözlemleyen Başkan Arı, ekiplerden bilgi aldı. Daha sonra Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğü’nün yol süpürme ve sulama araçlarını bizzat kullanarak, çalışmalara katıldı.

Başkan Arı, burada yaptığı açıklamada Nevşehir’in kaderini değiştirmek için büyük bir azimle çalışacaklarını belirtti. Arı, “Bu şehirde dışlanmış ya da ötekileştirilmiş herkes için kucaklayıcı bir tavır sergiliyoruz ve sergilemeye devam edeceğiz. Bu birlik ve beraberlik, bazı çevreleri rahatsız ediyor ama biz doğru bildiğimiz yoldan asla dönmeyeceğiz.” diye konuştu.

Şehirdeki gelişmeleri engellemek isteyen odaklarla mücadele etmekten vazgeçmeyeceklerini vurgulayan Arı, “Şehrin çıkarlarını düşünen herkesle omuz omuza vererek ilerlemeye devam edeceğiz. Kişisel çıkar peşinde koşanlarla ise hiçbir zaman aynı yolda yürümeyeceğim.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version