Başkan Salaş’tan Mevlid Kandili Mesajı

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, Peygamber Efendimizin insanlık için taşıdığı evrensel değerlerin önemine vurgu yaptı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümü olan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Salaş, mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, bu anlamlı günü kutlamanın mutluluğunu paylaştı.

Başkan İbrahim Salaş, yayımladığı mesajda Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) insanlık için aydınlık bir çağın kapılarını araladığını belirtti. Salaş, “İnsanlık âlemine bir kurtuluş müjdesi olarak gönderilen ve insanlığın ufkunu aydınlatan Peygamber Efendimizin bu mübarek günde dünyaya teşriflerini kutlarken, O’nun örnek şahsiyetini, güzel ahlakını evrensel değerleri tanımaya ve tanıtmaya daha çok ihtiyaç duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Salaş, bu özel günlerin manevi duyguları canlandırdığına, kardeşlik, hoşgörü ve paylaşma gibi değerlerin doruğa ulaştığına dikkat çekti. Ayrıca Mevlid Kandili’nin sevgi, hoşgörü, cömertlik, merhamet, barış ve adalet gibi değerlerin temsilcisi olan Peygamber Efendimizi daha iyi anlamaya vesile olmasını dilediğini belirtti.

Başkan Salaş, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Mevlid Kandili’nin; tüm insanlığa sevgi, huzur ve barış getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm Borsa üyelerimizin ve Nevşehir halkının mübarek Mevlid Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Exit mobile version