Başkan Yasin Güneş, Emekliler Yılı Kapsamında Karapınar’da Misafirlerini Ağırladı

Cumhurbaşkanlığı tarafından bu yıl "Emekliler Yılı" olarak ilan edilen 2024 yılı kapsamında, emekli vatandaşlar için düzenlenen etkinlikler sürüyor.

Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen “Emekliler Yılı” kapsamında, emekli vatandaşlar için düzenlenen etkinliklerden biri daha gerçekleştirildi. Bu kapsamda, Nevşehir’e gelen 35 emekli ve aileleri, KYK yurtlarından ücretsiz olarak bir hafta süreyle tatil yapma imkânı buldu.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Nevşehir’de tatil yapan emeklilerle bir araya gelerek onlara sabah kahvaltısı ve öğle yemeği ikram etti. Etkinlik sırasında emeklilere Kapadokya ve Karapınar hakkında bilgi veren Başkan Güneş, Cumhurbaşkanlığının bu yılı “Emekliler Yılı” olarak ilan etmesiyle birlikte ilimize gelen emekli vatandaşlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Güneş, “Emeklilerimizi tanımak, onlara Kapadokya ve Karapınar’ın güzelliklerini anlatmak bizler için büyük bir fırsat oldu. Umuyorum ki tatillerini burada güzel anılarla tamamlayıp memleketlerine döndüklerinde, Nevşehir’in gönüllü elçileri olarak bizleri anlatacaklar.” dedi.

Etkinlikte emekliler, Başkan Yasin Güneş’e merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu ve renkli geçen buluşma, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Exit mobile version