Başkan Yasin Güneş: “Karapınar İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz”

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, ilçenin gelişimini sürdürmek ve halkın beklentilerini karşılamak amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, iki dönemdir sürdürdüğü görevinde Karapınar’ı geliştirmek ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için özverili çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı. Güneş, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Belediye Başkan adayı olarak göreve başladıklarını hatırlatarak, “O günden bugüne Karapınar’ı daha iyi bir noktaya taşımak için tüm enerjimizi harcıyoruz.” dedi.

Güneş, Karapınar’da geçen süre içinde önemli fiziki ve sosyal değişiklikler yaşandığını belirterek, “İlk seçimlerdeki Karapınar ile şimdiki Karapınar arasında büyük farklar bulunuyor. İkinci dönemimizde de halkımızın beklentilerini karşılamak ve yatırımları gerçekleştirmek bizim önceliğimiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Güneş, Karapınar halkının kendilerine verdiği destek ve Cumhurbaşkanı, Milletvekilleri, bürokratlar ve il yönetiminin katkılarıyla daha güzel ve yaşanabilir bir Karapınar yaratmayı hedeflediklerini vurguladı. “Ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz ve bu çabamız devam edecek.” diyen Güneş, çalışmaların hız kesmeden süreceğini duyurdu.

Exit mobile version