Başkanı Arı Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarını Yakından İnceledi

Başkan Arı, mahallelerdeki kaldırım ve yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek hem durum değerlendirmesi yaptı hem de vatandaşlarla sohbet etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, mahallelerde süren altyapı ve üstyapı çalışmalarını yakından takip etti. Belediye ekiplerinin yoğun bir tempoyla çalıştığını belirten Arı, “Mahallelerimizin altyapı ve üstyapı problemlerini çözüme kavuşturmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Arı, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 2000 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yaya kaldırımı yenileme ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Güzelyurt Mahallesi’nde sürdürdüğü yaya kaldırımı ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yardımcısı Veli Kırşehirli ile birlikte çalışma alanlarını ziyaret eden Arı, görevli belediye personeline kolaylıklar dileyerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve mahalle sakinleri ile sohbet etti. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Arı, eksikliklerin farkında olduklarını ve oluşturdukları çalışma takvimi ile tüm bu sorunları çözmeye çalıştıklarını ifade etti.

Arı, “Belediye ekiplerimiz şehrimizin birçok farklı noktasında altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerimizdeki tüm eksiklikleri, vatandaşlarımızın beklentilerini biliyor ve oluşturduğumuz çalışma takvimi ile birlikte bunları karşılamak için gayret gösteriyoruz. 2000 Evler Mahallesi’nde bir süre önce eski asbestli su borularından kaynaklanan su kesintilerine son vermek için altyapı yenileme çalışması yapmıştık. Bu çalışmalar sırasında Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bozulan yaya kaldırımlarımızı şimdi yeniliyoruz. Bununla birlikte Güzelyurt Mahallesi’nde de daha önce yaya kaldırımı bulunmayan ve yolları stabilize olan ara yol ve caddelerde de yoğun bir çalışmamız var. Şehrimizde hangi mahallemizde ne sıkıntı varsa her birini çözeceğiz. Tüm ekibimiz bunun için gayretle çalışıyor.” diye konuştu.

Exit mobile version