Belediye Başkanı Rasim Arı Esnafla Buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Sarraflar Çarşısı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, taleplerini dinleyip çözüm odaklı diyaloglar kurdu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sabah saatlerinde Sarraflar Çarşısı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında hem esnaflarla hem de vatandaşlarla bir araya gelen Arı, sıcak ve samimi bir atmosferde geçen buluşmada görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Arı, her fırsatta esnaf ve halkın taleplerini dinlemeye ve çözüm üretmeye önem verdiğini vurgulayarak, bu ziyaretlerle onların sorunlarına yakından tanıklık etmeyi amaçladığını belirtti.

Güne Sarraflar Çarşısı’nda başlayan Arı, esnaflarla birlikte kahvaltı yaptı. Ziyaret sırasında esnafların belediye hizmetlerine yönelik beklentilerini dinleyen Arı, çeşitli soruları yanıtlayarak, işlerini geliştirmeleri için gereken desteği sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

“Esnafımız, şehrimizin ekonomik dinamosudur. Onların karşılaştığı sorunları çözmek, daha verimli çalışabilmeleri için gereken desteği sağlamak bizim öncelikli görevimiz.” diye konuşan Arı, bu tür buluşmaların çözüm odaklı bir diyalog geliştirmek adına önemli olduğunu vurguladı.

Exit mobile version