Bunaltıcı Sıcaklar Geliyor: Yeni Haftada Nevşehir Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hafta için sıcaklık raporunu açıkladı. Açıklanan verilere göre yeni haftada Nevşehir bunaltıcı sıcaklar etkisinde olacak. Kentte 5 günlük hava durumu şöyle...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalara göre Nevşehir ve çevresinde yeni hafta oldukça sıcak geçecek. Son günlerde 30 derece altına düşen sıcaklıklar, önümüzdeki günlerde yeniden 30 dereceyi aşacak. Özellikle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri için yüksek sıcaklık uyarısı yapıldı.

Nevşehir’de hafta boyunca az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Pazartesi günü en yüksek sıcaklık 34 dereceye ulaşırken, Salı ve Çarşamba günleri sıcaklıklar 35-37 derece arasında seyredecek. Perşembe günü sıcaklık 35 derece civarında olacak, Cuma günü ise biraz düşerek 32 dereceye inecek.

Nevşehir’de Bugün Hava Durumu

Bugün Nevşehir’de hava açık olacak. En yüksek sıcaklık 34 derece, en düşük sıcaklık ise 12 derece olarak tahmin ediliyor. Nem oranı %43 civarında, rüzgar BGB yönünden 0.52 km/s hızında esecek. Yağış beklenmiyor.

İlçelerde ise son açıklanan sıcaklık verileri şöyle:

Acıgöl: 19°C
Avanos: 21°C
Derinkuyu: 18°C
Gülşehir: 21°C
Hacıbektaş: 19°C
Kozaklı: 22°C
Ürgüp: 18°C

Exit mobile version