CHP Nevşehir İl Danışma Kurulu Toplantısı Kapadokya Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirildi

CHP Nevşehir ve ilçe teşkilatları, Kapadokya Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir ve ilçe teşkilatları, Kapadokya Kültür Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldi.

Toplantıya, CHP Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Kozaklı Belediye Başkanı Sefer Neslihanoğlu, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, Yazıhüyük Belediye Başkanı Birol Demirdelen, önceki dönem il başkanları, önceki dönem Avanos Belediye Başkanları, Gençlik Kolları başkanları, İl ve ilçe Kadın kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Ertürk’ten Örgütlenme Vurgusu

Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, yaptığı konuşmada partililere hitap ederek örgütlenme stratejilerinin ve sahadaki çalışmaların önemini vurguladı. Ertürk, partinin geleceğe yönelik hedeflerinden de bahsederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Toplantı boyunca partililer, soru-cevap yaparak çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu. Toplantının sonunda katılımcılara teşekkür edilerek, etkinliğin birlik ve dayanışma içerisinde geçtiği belirtildi. CHP Nevşehir İl Başkanlığı, tüm katılımcılara teşekkür ederek, toplantının başarıyla tamamlandığını duyurdu.

Exit mobile version