Derinkuyu’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Derinkuyu'da, Belediye Başkanı Taner İnce'nin önderliğinde önemli bir altyapı iyileştirme çalışması başlatıldı.

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde bozuk yolların yenilenmesi amacıyla sıcak asfalt çalışmaları başlatıldı. Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin yol sorunlarını çözmek için yoğun bir mesai harcadıklarını belirtti.

Başkan İnce, yaptığı açıklamada, ilçenin en önemli sorunlarından biri olan bozuk yolların vatandaşlarda yarattığı rahatsızlığın farkında olduklarını ifade etti. Bu sorunu çözmek için göreve geldikleri günden bu yana kesintisiz bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan İnce, hem çarşı merkezindeki yolları kilitli parke taşı döşeyerek düzelttiklerini hem de ilçe girişindeki yolları yenilemek için adımlar attıklarını söyledi.

İnce, “Bugün itibarıyla Atatürk Caddesi üzerinde, asfalt bitişi ile parke taşının başladığı kısımda bozuk yolu sıcak asfalt yaparak ilçemize yakışır hale getireceğiz. Bu çalışmalarla siz değerli vatandaşlarımıza hak ettiğiniz yol konforunu sağlayacağız.” dedi.

Derinkuyu Belediyesi, ilçenin yollarını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirtti. Vatandaşlar da belediyenin bu çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Exit mobile version