Dev Ekranda Türkiye-Avusturya Karşılaşması

Nevşehir Belediyesi, UEFA EURO 2024 Futbol Şampiyonası'nda Türkiye-Avusturya maçı için büyük dev ekran kuracak.

Nevşehir Belediyesi, UEFA EURO 2024 Futbol Şampiyonası’nda Türkiye-Avusturya arasında oynanacak kritik maçı dev ekranda izleme fırsatı sunacak. Nevşehirliler, 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine kurulacak dev ekran karşısında buluşarak milli takıma destek verecek.

Milli takımımız, EURO 2024 F Grubu’ndaki son maçında Çekya’yı 2-1 yenerek son 16 turuna yükseldi. Şimdi ise çeyrek finale çıkma mücadelesi için Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşmanın heyecanı Nevşehir’de dev ekranda yaşanacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, tüm Nevşehirlileri bu coşkuyu birlikte yaşamak için davet etti. Başkan Arı, “EURO 2024 coşkusunu birlikte yaşamak isteyen tüm hemşehrilerimizi 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne bekliyoruz.” dedi.

Nevşehir Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlik, şehrin futbolseverlerini bir araya getirerek milli takıma büyük bir moral desteği sağlayacak. Tüm Nevşehir halkı, ay yıldızlı takımımıza gönülden destek vermek için dev ekran karşısında buluşacak.

Exit mobile version