Eğitim Yılının İlk Gününde Nevşehir’de Şehitler Anıldı

Nevşehir'de, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin'in talimatları doğrultusunda, Tunceli Ovacık'ta trafik kazasında şehit olan askerler ve tüm şehitler için anlamlı bir anma töreni gerçekleştirildi.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in talimatları doğrultusunda Tunceli’nin Ovacık ilçesinde görevleri sırasında trafik kazasında şehit olan kahraman askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz anısına anlamlı bir anma töreni gerçekleştirdi.

9 Eylül 2024 tarihinde, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk günü öncesinde, Bakanlığa bağlı tüm eğitim kurumlarında milyonlarca öğrenci ve öğretmen, ülkenin dört bir yanında tek yürek olarak saygı duruşunda bulundu.

Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, vatan toprağına düşen kahraman şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır dileyerek şehitlerin mekanlarının cennet, makamlarının âli olmasını temenni etti.

Exit mobile version