“emekliler.gov.tr” İnternet Sitesi Erişime Açıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilere yönelik yeni hizmetlerin duyurulması ve çeşitli avantajların sunulması amacıyla "emekliler.gov.tr" internet sitesini erişime açtı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından emeklilere yönelik yeni hizmetlerin duyurulması amacıyla oluşturulan “emekliler.gov.tr” internet sitesi erişime açıldı. Bu site üzerinden emekliler, kendilerine özel yapılan indirimler ve fırsatlardan haberdar olabilecek.

SGK’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye Yüzyılı emektarlarımızın ‘Emekli Dijital Kimlik Kartı’ hazır. Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsata ‘http://emekliler.gov.tr‘ adresi üzerinden erişebilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı. Paylaşımda, “emekliler.gov.tr” internet sitesi üzerinden dijital kimlik kartının nasıl oluşturulacağına ilişkin bir video da yer aldı.

Bu yeni hizmet kapsamında emekliler, oluşturdukları dijital kimlik kartının PDF çıktısını alarak üzerindeki QR kod aracılığıyla kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecekler.

Nevşehir’de Emeklilere Özel İndirimler

Nevşehir’de yaşayan emekliler için de çeşitli fırsatlar sunulmaya başlandı. Örneğin, Kapadokya Hastanesi ile yapılan anlaşma kapsamında, Temmuz ayı boyunca ayaktan muayene ve tetkiklerde %30 indirim uygulanacak.

Bu ve benzeri birçok indirim ve fırsat hakkında bilgi almak ve faydalanmak için emeklilerin “emekliler.gov.tr” internet sitesini ziyaret etmeleri yeterli olacak.

Exit mobile version