Emre Çalışkan’dan Dünya Fizyoterapi Günü Mesajı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü'nde fizyoterapistliğin değerine vurgu yaparak, hastaların iyileşme süreçlerine katkıda bulunmanın önemini ve bu alandaki çalışma şartlarının iyileştirilmesi gereğini vurguladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü’nü kutlayarak, fizyoterapistlik mesleğinin önemine dikkat çekti. Çalışkan, fizyoterapist olarak hastaların yaşam kalitesini artırmanın verdiği mutluluğu ve gururu dile getirirken bu mesleğin sunduğu iyileşme süreçlerinin ne kadar değerli olduğunu vurguladı.

Çalışkan, fizyoterapistlerin hastalarına sundukları hizmetlerin her zaman takdire şayan olduğunu belirtti. “Fizyoterapiye başlamadan önce kolumu bile kaldıramıyordum ama şimdi dişimi bile fırçalayabiliyorum, o kadar iyiyim ki.” diyen hastaların yüzündeki gülümsemeyi hissetmenin ve buna katkıda bulunmanın ne kadar değerli olduğunu ifade etti.

Türkiye’de fizyoterapistlerin daha iyi çalışma koşullarına sahip olmasını ve mezun olan öğrencilerin geleceğe umutla bakabilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çalışkan, TBMM tarihindeki ilk ve tek fizyoterapist milletvekili olmanın sorumluluğunu üstlenerek bu hedeflere ulaşmak için tüm gücüyle çalıştığını sözlerine ekledi.

Exit mobile version