Enerjinle Geri Dönüştür Yarışmasına Katılım İçin Son Günler

MERAM Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), 3 çocuğun scooter, bisiklet ve tablet ile ödüllendirileceği 'Enerjinle Geri Dönüştür' adlı bir yarışma düzenliyor.

MERAM Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), çevre bilincinin artırılması amacıyla 10-12 yaş arası çocuklar için ödüllü bir yarışma düzenliyor. “Enerjinle Geri Dönüştür” adı verilen yarışmanın amacı, çocuklara geri dönüşüm bilincini aşılamak ve çevre dostu olmaya teşvik etmek. Yarışmada yaratıcı projelerin geri dönüştürülebilir malzemelerle nasıl oluşturulacağını keşfetmek ve sürdürülebilir, doğal kaynakların korunması konularında farkındalık kazandırmak hedefleniyor.

Projelerin son teslim tarihi 25 Haziran olarak belirlendi. Yarışmada birinci olan çocuk elektrikli scooter, ikinci olan bisiklet ve üçüncü olan tablet ile ödüllendirilecek.

Yarışma hakkında daha fazla bilgi almak ve katılım sağlamak isteyen kişiler geridonusum.proje@meramedas.com.tr adresine e-posta gönderebilir veya https://yarisma.meramedas.com.tr/ adresinden başvuruda bulunabilirler.

Exit mobile version