Erbakan Malkoç, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı Ziyaret Etti

Nevşehir'in kültür ve turizm potansiyelini artırmaya yönelik çalışmalarıyla bilinen DizaynVIP Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı makamında ziyaret etti.

Nevşehir’in kültür ve turizm potansiyeliyle öne çıkan isimlerinden DizaynVIP Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ndeki başarısından dolayı Arı’yı tebrik eden Malkoç, yeni görevinde başarılar dileyerek Nevşehir’e önemli katkılar yapacağına inandığını ifade etti.

Başkan Arı ise, son yıllarda otomotiv sektöründe adından sıkça söz ettiren Malkoç’u Nevşehir’de konuk etmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, Malkoç’a teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin ardından Başkan Arı ve Malkoç, Nevşehir Kalesi’nin altında bulunan ve dünyanın en büyük kaya oyma yerleşim merkezi olarak kabul edilen Kayaşehir’i gezdi. Daha sonra restorasyon çalışmaları tamamlanan ve turizme kazandırılan Meryem Ana Kilisesi’ni incelediler.

Gezi ve incelemeler sırasında belediye başkan yardımcıları İbrahim Yüzer ve Ahmet Çöler de Arı ve Malkoç’a eşlik etti.

Exit mobile version