Erkan Çiftci Çanakkale Mobil Müzesi’ni Ziyaret Etti

İlçe Başkanı Erkan Çiftci, Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi'ni ziyaret etti. Müzenin sunduğu tarihi yolculuk, Çiftci'yi derinden etkiledi.

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi’ni Erkan Çiftci ziyaret etti. İlçe Başkanı Erkan Çiftci, müzeyi ziyaret ederek tarihi bir yolculuğa çıktı. Başkan Çiftci, müze gezisi sırasında duygusal anlar yaşarken, ziyaret sonrasında duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Başkan Çiftci, yaptığı açıklamada Çanakkale Savaşı’nın destansı hikayesinin ve kahramanlıklarının her zaman derin bir etki bıraktığını belirtti. Mobil müzeyi ziyaret etmenin kendisi için unutulmaz bir deneyim olduğunu ifade eden Çiftci, “Tarihimizin en önemli dönemlerinden birine tanıklık etmek ve o kutsal topraklarda yaşananları yeniden hatırlamak oldukça duygusal bir deneyimdi.” dedi.

Mobil müzenin içerisinde sergilenen eşyalar, fotoğraflar ve belgeler o dönemin acılarını ve sevinçlerini ziyaretçilere hissettirdiğini dile getiren Çiftci, genç nesillere tarihimizi aktarma fırsatının ne kadar değerli olduğuna vurgu yaptı. Çiftci, “Tüm vatandaşlarımızın bu mobil müzeyi ziyaret etmelerini şiddetle tavsiye ederim. Bu topraklarda verilen büyük fedakarlıkları unutmamalıyız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Erkan Çiftci, tüm şehitlere minnettarlığını bir kez daha dile getirerek, onların miras bıraktığı vatan için her zaman minnettar olacaklarını belirtti. Çiftci’nin bu ziyaretindeki duygusal paylaşımları, gelecek nesillere tarihimizi hatırlatma konusundaki kararlılığını da ortaya koydu.

Exit mobile version