Faiz Kararı Sonrası Altın Fiyatlarında Hareketlilik

Altın fiyatları Merkez Bankası kararı sonrası yükselişte! İşte, gram, çeyrek ve cumhuriyet altını güncel durumu...

Altın fiyatları, Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından hareketlilik gösterdi. Merkez Bankası, faiz oranını üçüncü kez yüzde 50’de sabit tuttu. Bu karar, altın piyasasında dalgalanmalara neden oldu ve yatırımcıların dikkatini çekti.

Anlık altın fiyatlarını takip eden yatırımcılar, “Altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları yükselecek mi?” gibi sorulara cevap arıyor. İşte 28 Haziran 2024 itibarıyla güncel altın fiyatları ve uzman görüşleri.

Güncel Altın Fiyatları

Gram Altın:

Çeyrek Altın:

Cumhuriyet Altını:

Yarım Altın:

ATA Altın:

Tam Altın:

Altın Fiyatları Yükselecek mi Düşecek mi?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının geleceği hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, “Gram altında yılın son alım fırsatlarını veren bir hafta var karşımızda” diyerek, Temmuz ayından itibaren altın fiyatlarının yükselişe geçeceğine dair uyarılarda bulundu.

Memiş, şunları söyledi: “Özellikle altın yatırımcılarını son iki aydır Temmuz ayına hazırlıyorum. Bütün videolarımda da Temmuz ayı itibarıyla yükselişlerin başlayacağına dair ciddi uyarılarım var. Bu uyarılarım halen geçerli. Temmuz ayı itibarıyla alım fırsatı vermeden her ay yeni bir rekor kırarak yükseliş trendinde olan bir altın piyasası izleyeceğiz. Ons altın tarafında 2600 dolar, gram altında ise 2700 TL ilk hedef seviyemizdir. Yıl sonunda ons tarafında 3 bin dolar hedef, gram altında 3 bin, 3 bin 500 TL aralığını hedef olarak beklemeye devam ediyoruz. Bundan sonra altının yolculuğu başlıyor. Bu son uyarımdır. Temmuzda altında yükseliş yolculuğu başlıyor.”

Nevşehir’de Güncel Altın Fiyatları

Nevşehir’de altın fiyatları da yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 28 Haziran 2024 itibarıyla Nevşehir’deki güncel altın fiyatları şu şekilde:

Gram Altın:

Çeyrek Altın:

Altın (ONS):

Exit mobile version